SmartWings

A SmartWings egy fiatal, de gyorsan növekvő fapados légitársaság, mely a cseh Travel Service leányvállalataként jött létre 2004-ben. Az alapítást követően a légitársaság számos díjat nyert, ami megmutatta a cég fejlődését és a fogyasztói elégedettséget.

SmartWings Légitársaság

IATA/ICAO Kód: QS/TVS
Hívójel: SKYTRAVEL
Bázisrepülőtér: Václav Havel Repülőtér (Prága)
Nemzetiség: Cseh

Weboldal: SmartWings
Telefonszám: +420 284 000 612 (Csehország)

Akciós repülőjegyek

Információk a SmartWings Légitársaságról

A SmartWings 2004-ben kezdte meg működését a Travel Service légitársaság leányvállalataként, amely az Icelandair Group része. A központjukat Prágában, a Ruzyne Repülőtéren helyezték el.

2008-ban, mint fapados légitársaság, megkezdték az utasok szállítását. Kezdeti működésüket sikeresen menedzselve, a légitársaság 2012-ben elnyerte az „Én légitársaságom 2012” közönségszavazáson a „Legkedvesebb légiutas kísérő” díjat, ami bizonyította a cég elkötelezettségét a kiváló ügyfélszolgálat mellett.

2014 januárjában a SmartWings flottája 2 db Airbus A320-200, 2 db Boeing 737-700 és 4 db Boeing 737-800 repülőgépből állt.

A légitársaság világszerte kb. 47 úticélt kínál.

Összességében a SmartWings a fapados légitársaságok között pozitív képet alakított ki az utasok körében, köszönhetően a kiváló ügyfélszolgálatnak és a kedvező áraknak. Bár még fiatal, a légitársaság folyamatosan fejlődik, és számos új úticélt kínál az utasoknak. Ha költséghatékony, mégis minőségi légitársaságot keres, érdemes lehet a SmartWings-t választania