Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér – Érkezés

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér – a neve minden magyar számára ismert, és sok utazó számára a világ minden tájáról az a hely, ahol Magyarország kapuját lépi át. Ezen az oldalon a BUD érkező járatait tekintheti meg.

Érkező járatok – BUD

Az alábbi táblázat segítségével ellenőrizheti a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér ma érkező járatait.Sajnos a Budapest Airport nem kívánta velünk (és ezáltal Önökkel sem) megosztani a járatinformációit, így kénytelenek vagyunk külföldi partner segítségével biztosítani látogatóinknak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér menetrendjét.

Az alábbi útmutató segítségével könnyedén értelmezheti a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD) érkező – a flightradar.live weboldal – által nyújtott érkező járatok adatait.

  1. Idő (Time): Az érkező járatok listájának első oszlopában található az eredeti érkezési idő. Ez az időpont, amikor a járatnak eredetileg meg kellene érkeznie Budapestre.
  2. Várható (Exp.): A második oszlopban a várható érkezési idő található. Ez az az időpont, amikor valószínűleg land a repülőjárat, figyelembe véve az esetleges késéseket.
  3. Honnan (From): A harmadik oszlopban az indítási hely szerepel. Ez az a hely, ahonnan a járat indult.
  4. Járat (Flight): A negyedik oszlopban a járatszám található. Ez a szám egyedi azonosítóként szolgál minden járat számára a légitársaságok által.
  5. Légitársaság (Airline): Az ötödik oszlopban a járatot üzemeltető légitársaság neve szerepel.
  6. Terminál (Terminal): A hatodik oszlopban a terminál száma található, ahova a járat érkezik.
  7. Kapu (Gate): A hetedik oszlopban a kapu száma szerepel, ahova a járat érkezik.
  8. Státusz (Status): Az utolsó, nyolcadik oszlopban a járat aktuális státusza olvasható. Itt láthatja, hogy a járat időben van-e, késik-e, vagy már leszállt-e.

Az BUD érkező járatainak értelmezésében nyújt segítséget a jelmagyarázat, amely segít a különböző státuszok értelmezésében, például ‘leszállásra vár’, ‘késésben’ vagy ‘megérkezett’.

Reméljük, hogy ez az útmutató segít jobban megérteni a flightradar.live által nyújtott járatinformációkat, így az érkező járatok nyomon követése még egyszerűbbé válik. Az utazások tervezése sosem volt még ennyire könnyű!

Jelmagyarázat

Abban az esetben, ha a fenti járatinformációk tekintetében segítségre szorul, az alábbi összefoglaló segíthet az értelmezésben.

AngolMagyar
TimeTervezett érkezés
Exp. / ExpectedVárható
ToÚticél
Current Local TimeHelyi idő jelenleg
FlightJárat (száma)
FromHonnan
AirlineLégitársaság
ScheduledTervezett idő
TerminalTerminál
GateKapu
ArrivalÉrkezés
StatusÁllapot
LandedLeszállt (időben)
Landed LateLeszállt (késett)
Departed LateElindult (késve)
En-RouteÚton van
CancelledTörölve
Delayed (>1h)Késik (kevesebb, mint 1 órát)
TrackJárat követése

Bízunk benne, hogy megtalálja a szükséges információkat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér járataival kapcsolatban, legyen az induló vagy érkező járat. Minden utazás egy új kaland, és reméljük, hogy ez a bejegyzés segít Önnek zökkenőmentesen kezdeni az új utazást. Utazzon biztonságosan, és élvezze az utazás minden pillanatát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.